Jobbá válni

 

Ma az egyik kedvenc filmemet adták a tévében: Lesz ez még így se.

Írhatnék arról miért imádom azt a kutyát vagy hogy mennyire lenyűgöz ahogy Jack Nicholson tökéletesen hozza a szerepét, de ehelyett csak 1 mondatot emelnék ki, mely a film egyik kulcsjelenete is egyben:

„Miattad akarok jobb ember lenni.”

Jó, igen, ez egy szerelmes jelenet, de hirtelen rájöttem mi is a valódi hosszútávú célkitűzésem és nem is feltétlen csak erre az évre, de jó lesz újévi fogadalomnak is 2022-re.

Önmagam miatt szeretnék jobb emberré válni. Akik igazán ismernek, tudják milyen hosszú utat tettem meg, hogy most az az ember legyek aki vagyok. De tudjuk, hogy ez egyszerre egy élethosszig tartó utazás és tanulás is.

Úgy érzem most értem el oda, hogy valóban élvezem az utat és izgatottan várom mit tartogat még számomra.

Igen, erre az évre (is) rengeteg türelmet kívántam magamnak, hisz azzal eléggé hadilábon állok, de ez a jó az egészben, hogy mindig van valami ami lehet jobb is, amit fejleszthetünk, amiben növekedhetünk és amiben új oldalunkat ismerhetjük meg.

Ez az év is csodás új élményeket és tanulásokat tartogat mindannyiunknak, melyek által lehetőségünk nyílik jobb emberekké válnunk.

Így a mai nap csak megerősítette bennem a tényt, hogy Önmagam Szeretete elegendő Motiváció ahhoz, hogy jobb emberré akarjak válni.

Pusztán Önmagamért, mert megérdemlem.