„Még nem voltam mindenhol, de rajta van a listámon.”

/Susan Sontag/

Élménytúra

Az elmúlt 10 év során bejárt út, önmagam felfedezése illetve az út során szerzett tapasztalatok inspiráltak arra, hogy fizikai síkon is útra keljek és az egyéb területeken szerzett készségeim és lelkesedésem segítségével fedezzek fel helyeket és osszak meg történeteket másokkal, akik nyitottak az új kalandokra és élményekre, hiszen 

Az utazás nem arról szól, hogy mit nézünk meg, hanem inkább arról amit közben átélünk.” Nicholas Sparks

Hiszem, hogy az utazás nem csak egy élmény, de lehetőség is elindulni egy úton önmagunk felé, a világ felfedezésén keresztül megismerni önmagunkat is. Hiszen a külvilágban megtett út elvezethet bennünket belső énünkhöz, általa önmagunk újabb és újabb oldalát ismerhetjük meg. Eközben jó társaságban, jó hangulatban töltjük el időnket. 

Munkám során igyekszem ötvözni az angol nyelvtanításban illetve a coachingban megszerzett készségeimet, ezáltal olyan programokat szervezni, mely a közös időtöltésen túl ismeretterjesztő és színes élmény is egyben.

Ennek eredményeként jött létre az „ONLY ENGLISH, PLEASE” elnevezésű program, mely során olyan helyekre látogathatnak el a résztvevők, amelyeket már jól ismernek, de ezúttal egy teljesen más szemszögből megközelítve, új tapasztalatokkal gazdagodhatnak, mely során nem csak nyelvtudásunkat fejleszthetik, de új embereket ismerhetnek meg, vagy csak egyszerűen kipróbálhatják milyen érzés lenne külföldi turistának lenni ott, ahol már sokszor jártak.    

További részletekkel, információkkal kapcsolatban az alábbi űrlap kitöltésével tájékozódhatsz.  

Email cím: fodorildicoaching@gmail.com

Tel: +36 20 950 7673

A leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik

Tedd meg az elsőt